Grunderna i att fotografera

Detta är en av våra gratis grundkurser. Gå med i vårt nyhetsbrev och få mail om nya gratiskurser varje månad:

Detta är en av våra gratis grundkurser. Medlemmar kan se ytterligare 280 kurser, föreläsningar och intervjuer. Plus att du får erfaren hjälp av våra experter. Just nu kan du prova fullt medlemskap i 7 dagar. Inget krav på betalkort. Ingen automatisk fortsättning.

Grunderna i att fotografera

David Brohede

16 avsnitt 42min november 2015

Lär dig ta bättre bilder

Att fotografera och fånga alla ögonblick på bild är fantastiskt. Den här kursen tar dig med från början och hjälper dig ta bättre bilder.

Tillsammans med fotografen David Brohede lär du dig allt det där du aldrig får lära dig i en kameramanual – hur du får bra ljus, var du ska placera motivet i bilden och hur du får till den där härligt suddiga bakgrunden som ger ett proffsigt intryck.

Oavsett om du fotograferar med din mobiltelefon eller har en systemkamera bjuder David på konkreta tips som förbättrar dina bilder. Med små medel kommer du att ta elefantkliv framåt i ditt fotograferande!

Om läraren

David Brohede lär ut med entusiasm, ett brinnande fotointresse och en gnutta finurlighet. Alltid med konkreta exempel som är lätta att förstå och som du själv stöter på i ditt fotograferande.

Läs mer om David.

Textad av: Camilla Grönbladh